Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát apró kockára vágjuk, olajon üvegesre dinszteljük, beletesszük a gombát, a darált húst, ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal,majorannával és fedő alatt megpároljuk.
Közben megfőzzük a rizst, és a húshoz adjuk és őrölt pirospaprikával meghintjük a két tojással összedolgozzuk. A kacsanyakbőrt megtöltjük a töltelékkel, és mindkét végét bevarrjuk.
A tepsibe olajat és kevés vizet teszünk, ezután belehelyezzük a töltött kacsanyakat és lefóliázzuk. Előmelegített sütőben, 180 Celsius-fokon átsütjük,
majd levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Én mindig burgonyapürével tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 10:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát apró, darált húst, húshoz adjuk, kacsanyakbőrt megtöltjük, tepsibe olajat, töltött kacsanyakat, pirospaprikával, burgonyapürével, összedolgozzuk, Előmelegített, belehelyezzük, kacsanyakbőrt, majorannával, kacsanyakbőr, pirospaprika, vöröshagyma, lefóliázzuk, beletesszük, töltelékkel, megpároljuk, dinszteljük, fűszerezzük, kacsanyakat, megtöltjük, meghintjük, levesszük, sertéshús, megfőzzük, bevarrjuk, majoranna, kacsanyak, átsütjük, kacsanyakbőr, darált sertéshús, gomba, rizs, vöröshagyma, bors, majoranna, őrölt pirospaprika, étolaj, tojás,
|
|
|
|
|